Home Cositori rotative
Cositori rotative
Cositori rotative PDF Imprimare Email
Cositori rotative
Scris de andreibitculescu   
Miercuri, 09 Martie 2011 14:11
Cositorile rotative sunt masini utilizate la tunsul ierbii din gradina. Acestea au cutite care se rotesc in jurul unui punct fix. Cutitele se rotesc cu o viteza suficient de mare pentru a taia firul ierbii instant. Cositoarele rotative fac parte din cele mai comune si des intalnite cositori intalnite in prezent, acestea sunt folosite aproape in orice zona permisibila. Marea majoritate a oamenilor obisnuiesc sa confunde cositoarea tambur cu o cositoare rotativa, bineinteles, exista diferente unice care sunt usor de observat daca privim in detaliu acest lucru. Confuzia se produce atunci cand oamenii vad cositoarea rotativa sau tambur ca se invarte si nu se observa modul rotatiei.

Alimantarea celor doua tipuri de cositoripoate ajuta la diferentierea dintre acestea. In mod normal o cositoare rotativa este propulsata de un motor, ceea ce o face mecanica. Acest motor functioneaza pe doua tipuri de combustibil, motorina sau benzina. Bineinteles, exista si cositori rotative care functioneaza pe baza de baterie electrica. Ceea ce inseamna ca acestea detin incorporat un acumulator care le permite sa functioneze si sa se numeasca cositori rotative electrice.

De obicei, unele persoane le este cunoscut ceea ce vad zilnic sau folosesc regulat. Ceea ce inseamna ca tipul de Cositoare rotative este mult mai comun prin prisma faptului ca acestea sunt mult mai raspandite. In mod normal cositoarele rotative sunt utilizate in timp ce omul merge pe pamant. Ceea ce inseamna ca acesta contribuie doar in trei moduri asupra unei cositori rotative:
1. alimentarea unei cositori rotative;
2. ghidarea unei cositori rotative;
3. repararea sau curatarea unei cositori rotative.
 


Sondaje

Cand ai cosit ultima data iarba?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com