Home Cositori de vanzare
Cositori de vanzare
Cositori de vanzare PDF Imprimare Email
Cositori de vanzare
Scris de andreibitculescu   
Miercuri, 09 Martie 2011 14:12
Cositorile ofera o buna modalitate de profit in conditia in care acestea sunt deosebit de necesare atat locuitorilor rurali cat si celor urbani. Locuitorii rurali utilizeaza cositorile pentru asi tunde iarba din gradina si daca acele cositori sunt suficient de permisibile, atunci acestea sunt folosite si la taierea fanului cat si la curesul cerealelor. Locuitorii urbani utilizeaza cositorile mai mult la decoratii, deoarece in orasi nu se poate cultiva foarte mult incat sa fie nevoie de cositori speciale. Tipul de cositori pe care il folosesc locuitorii urbani este acela manual sau electric, deoarece dimensiunea de iarba care necesita tundere este una deosebit de mica, daca face comparatia cu dimensiunile existente in zonele rurale.

Cositorile sunt de vanzare pentru toata lumea care doreste acest lucru. Cositorile sunt disponibile in mai multe tipuri:
a) cositori manuale;
b) cositori electrice;
c) cositori mecanice;
d) cositori rotative;
e) cositori cu tambur, etc.
Bineinteles, aceste cositori nu pot fi toate achizitionate, defapt se poate, dar nu se intampla sa fie folosit fiecare tip de cositoare pentru un singur scop. Cu toate aste cositoarele electrice sunt de departe cele mai cautate in firmele unde cositoarele sunt de vanzare, deoarece aceste nu polueaza si se pot reincarca.

Cositoarele cele mai cautate sunt cele electrice, deoarece acestea ofera siguranta utilizatorului si il scuteste de cheltuieli suplimnetare pe combustibil. Avand in vedere faptul ca o cositoare electrica este de departe mult mai utila in zonele urbane decat in zonele rurale prin prizma faptului ca acestea sunt utilizate pentru scopuri decorative si nu sunt atat de solicitate precum sunt cositoarele din zonele rurale. In zonele rurale cositoarele de vanzare sunt utilizate, in functie de marime, nu doar in scopuri decorative ci si pentru culesut cerealelor, ceea ce necesita o putere mult mai mare. Prin urmare sunt folosite cositorile care utilizeaza combustibil in folosire.

 


Sondaje

Cand ai cosit ultima data iarba?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com